CURS  DE  INIŢIERE  ÎN  TAINELE  SHIATSU
CLUJ –NAPOCA, 22-28 AUGUST 2011

Dând curs invitaţiei C.S.”White Tiger Budokan”, Sensei JAKAB  ROBERT, revine pentru o scurtǎ perioadǎ în Patria natalǎ ( actualmente fiind cetǎţean al Canadei), plin de dorinţa de a se perfecţiona în cadrul clubului în care s-a format acum mulţi ani.
A practicat ju jitsu în cadrul F.R.A.M., legitimat fiind la C.S.”W.T.B.”, pe care cu onoare l-a reprezentat în numeroase ocazii. Posedǎ gradul de 5 DAN Ju jitsu, 2 dan karate, 3 DAN JUDO, şi cunoştinţe în  kun tai ko, kobudo,bato jutsu…….
    Pasiunea pentru Medicina Tradiţionalǎ Orientalǎ, a fost mai puternicǎ, aşa
încât, dupǎ ani de studiu şi practicǎ şi-a gasit modul optim de exprimare în SHIATSU, o strǎveche artǎ a masajului Nippon.
    În prezent este Directorul Centrului de Sǎnǎtate şi Securitate “SHINBO” din QUEBEC, axat pe Terapie şi Arte Marţiale ( www.shinbo.ca).
Şi-a îmbunǎtǎţit metoda în Europa, Canada şi Japonia.

 img1

                          
                           img2  

Tehnicile terapeutice orientale,îşi gǎsesc tot mai mult aplicabilitatea în România.Convinşi de realul beneficiu în Sǎnǎtate , i-am fǎcut invitaţia de a continua iniţierea în limita timpului sǎu disponibil.Şi-a manifestat ataşamentul faţǎ de aceastǎ idée,urmând ca împreunǎ, sǎ organizǎm un stagiu de SHIATSU la Cluj-Napoca, în primǎvara anului 2012.De aceastǎ datǎ şi pentru aderenţi din afara clubului nostru.Informaţiile vor fi postate în
timp util.
                           

ACASA
WHITE TIGER BUDOKAN
restaurant
1
CONFERINTE, LUCRARI