Campionatului Mondial de Jujitsu, 22 noiembrie 2013, Bucuresti
Primul Stagiu de Kalarippayattu (Kalaripayatt, Indian School of Martial Arts) din România
Kerala, India de Sud, Tara lui Dumnezeu (RO)Kerala, Southern India, God’s Own Land (EN)
„Medicina traditionala versus medicina industriala”
Demonstratie W.T.B. în deschiderea magazinului Decathlon – Polus Center, Cluj-Napoca
Octavian Butuza – Mereu al dumneavoastraZilele Clujului 2011 – prezentare
Stagiul National de Pregatire si Perfectionare al antrenorilor si intructorilor
Curs de initiere în tainele Shiatsu – Cluj-Napoca

Dând curs invitatiei C.S. „White Tiger Budokan”, Sensei JAKAB  ROBERT revine, pentru o scurta perioada, în Patria natala (actualmente fiind cetatean al Canadei), plin de dorinta de a se perfectiona în cadrul clubului în care s-a format acum multi ani.
A practicat Ju Jitsu în cadrul F.R.A.M., legitimat fiind la C.S. „W.T.B.”, pe care cu onoare l-a reprezentat în numeroase ocazii. Poseda gradul de 5 DAN Ju Jitsu, 2 dan karate, 3 DAN JUDO si cunostinte în  kun tai ko, kobudo, bato jutsu…
Pasiunea pentru Medicina Traditionala Orientala a fost mai puternica, aşa încât, dupa ani de studiu si practica, si-a gasit modul optim de exprimare în SHIATSU, o straveche arta a masajului nipon.
În prezent, este directorul Centrului de Sanatate si Securitate „SHINBO” din QUEBEC, axat pe Terapie si Arte Martiale (www.shinbo.ca).
Si-a îmbunatatit metoda în Europa, Canada si Japonia.

Tehnicile terapeutice orientale îsi gasesc tot mai mult aplicabilitatea în România. Convinsi de realul beneficiu în Sanatate, i-am facut invitatia de a continua initierea, în limita timpului sau disponibil. Si-a manifestat atasamentul fata de aceasta idee, urmând ca, împreuna, sa organizam un stagiu de SHIATSU la Cluj-Napoca, în primavara anului 2012. De aceasta data si pentru aderenti din afara clubului nostru. Informatiile vor fi postate în timp util.