Campionatului Mondial de Jujitsu, 22 noiembrie 2013, Bucuresti
Primul Stagiu de Kalarippayattu (Kalaripayatt, Indian School of Martial Arts) din România
Kerala, India de Sud, Tara lui Dumnezeu (RO)Kerala, Southern India, God’s Own Land (EN)
„Medicina traditionala versus medicina industriala”
Demonstratie W.T.B. în deschiderea magazinului Decathlon – Polus Center, Cluj-Napoca
Octavian Butuza – Mereu al dumneavoastraZilele Clujului 2011 – prezentare
Stagiul National de Pregatire si Perfectionare al antrenorilor si intructorilor
Curs de initiere în tainele Shiatsu – Cluj-Napoca

În statiunea Eforie Nord, hotelul „Felix” a cazat o mare masa de practicanti de arte martiale, antrenori si instuctori din stilurile: JU JITSU, ASHIHARA KARATE, KYOKUSHIN KARATE, SHOTOKAN, WUSHU, QWAN KI DO, din F.R.A.M.
Din partea clubului „WHITE  TIGER  BUDOKAN” au participat si absolvit cursul IOAN  BALACEANU (antrenor) si GABRIELA  BALACEANU (instructor)

O zi de stagiu debuteaza printr-un antrenament energetic pe plaja, în care se împleteau tehnicile de tai chi şi chi kung, cu razele de soare si vuietul marii, sub îndrumarea maestrului Culda Cezar.
Dupa un mic dejun copios, urmau orele de curs, cu subiecte inedite din managementul sportiv, informatica, legislatie si strategii specifice. Cursurile au fost sustinute de catre personalitati proeminente din Minister si F.R.A.M.

Prof. Dr. Conf. Secretar General Adjunct al C.O.S.R. a sustinut un curs de legislatie si management în domeniul educatiei fizice si sportului. De asemenea, a facut si o interesanta informare asupra istoricului olimpiadelor si semnificatia simbolurilor.
Prof. Radu Bidiugan a sustinut Modelul Cinematicii în Sport, prin tehnologia de navigatie interiala – metodologia tip CASINOR, pentru furnizarea instantanee (returnarea) informatiei sportivului. Un sistem înca la început, la care s-au adaugat opinii pro şi contra.
Sensei Adrian Nagel si Sensei Mihai Cioroianu au prezentat o valoroasa lucrare, structurata pe strategia performantei sportive în Artele Martiale.
Secretarul General F.R.A.M., domnul Grindeanu Petru, a prezentat functionarea federatiei si programele de finantare A.N.S.
Kancho Florentin Marinescu, presedintele F.R.A.M., a monitorizat întreaga actiune la modul interactiv, fiind fermentul si catalizatorul  stagiului.

Cursanti din toate zonele României, generatii mai vechi si mai noi

Doi ardeleni la Mare: ION  si  VASILE…

SPIRIT, ENERGIE, ESENTA!