Face parte din lumea de varf a Disciplinelor Martiale, cunoscut in societatea marilor maestri contemporani cum ar fi: Jon Bluming, Steve Arneil, Shigeru Oyama, Kenji Kurosaki, Teruo Kono, Hideo Ochi, Toshio Koda, Tadashi Nakamura si multi altii.
Campion al Germaniei de mai multe ori si vicecampion european, Shihan Joachim Dieter Eisheuer este expert in mai multe scoli de Arte Martiale si are un dulap plin de medalii, diplome si licente castigate prin lupta.
Din anul 1990 am avut sansa de a-l cunoaste si a-l avea ca maestru in KYOKUSHIN.22 Noiembrie 2001 Cluj Napoca Romania - Shihan Joachim Dieter Eisheuer 7 DAN conferind diploma de Yon DAN (4 DAN) Karate Kiokushin Budo Kai  lui Balacean Ioan
JOACHIM DIETER EISHEUER

       Nascut in ianuarie 1944 la Lodz (Polonia), el e desprins din lumea vechilor BUSHI si transportat in timp, in era calculatoarelor. Viata sa de pana acum poate fi un subiect de roman, osciland de la linistea cea mai adanca pana la cel mai inalt dinamism. Cunoaste fericirea de moment dar si lungi clipe de tristete in micul burg LANDSHUT din Germania, oras care are atmosfera vechilor centre din Transilvania. Aici, spiritul germanic transpira la tot pasul prin arhitectura si modul de viata.Ii place sa cante la chitara si prefera muzica country. Cand nu se antreneaza sau preda in DOJO, SHIHAN lucreaza pe computer, a doua sa pasiune si specializare. Incearca sa-si organizeze viata si mediul adaptand principiile lui MUSASHI in contextul modern al existentei. Este un Varsator la fel ca si Bluming, in care duritatea se impleteste cu sensibilitatea.
ACASA
WHITE TIGER BUDOKAN
1
CONFERINTE, LUCRARI