11

     22 noiembrie 2013, Bucuresti

In cadrul Festivitatii de Deschidere a Campionatului Mondial de Jujitsu, in fata a 30 de reprezentanti (echipe, presedinti de cluburi si federatii…)din tot atatea tari, am avut nesperata onoare de a fi investit cu gradul de 7 Dan Jujitsu, de catre Presedintele F.R.A.M., Kancho FLORENTIN MARINESCU 9DAN.

Dupa 35 de ani de practica in Arte Martiale, ma simt abea in fata “usii intredeschise”, prin care intrezaresc comori nebanuite….

11

11

11

Rezultatele românilor la Campionatele Mondiale de Ju-Jitsu pentru juniori si aspiranti

11

Sala Polivalenta din Bucuresti a gazduit în perioada 22-24 noiembrie 2013 Campionatul Mondial de Ju-Jitsu U18 & U21, organizat de Departamentul de Ju-Jitsu din cadrul Federatiei Române de Arte Mar?\tiale (FRAM), în colaborare cu Federatia Internationala de Ju-Jitsu (JJIF). La competitie au participat aproximativ 460 sportivi din 31 ?ari de pe patru continente, care au concurat în 38 categorii.

La finalul concursului, echipa României, reprezentata de 52 sportivi, a cucerit pautru medalii. România a obtinut singurul titlu de campion mondial la U18, Fighting -44 kg, prin Tuteu Nicoleta, sportiva a clubului Spartacus 2001 Bucure?ti, antrenata de Viorel Lixandru. Cea de a doua medalie obtinuta de România a fost adusa de Bucalet Dinu Silviu, Ne-Waza masculin U21, -70 kg. Dinu a urcat pe treapta a treia a podiumului într-o categorie cu 18 sportivi, informeaza organizatorii.

Sâmbata,, în cea de a doua zi de concurs, singura medalie a României a fost adusa de sportivul de 16 ani David Cojocaru, U18, Fighting -60 kg, sportiv legitimat la clubul bucurestean Corysan, sub îndrumarea lui Constantin Cory Vacarenco. Ultima zi de concurs a adus ultima medalie echipei noastre, prin presta?ia cuplului de Duo demonstrativ Olteanu Alexandra + Bratila Ciprian, U21 Duo mixt, componen?i ai clubului Budo Seishin Bucuresti, antrenati de Galan Doru. Alexandra si Ciprian au obtinut bronzul într-o categorie cu sapte echipe.

La categoria de vârsta U18, au ob?inut locul V:

- Moise + Anghel (Budo Seishin) – Duo mixt – 8 sportivi pe categorie

- Dobra Andrei (Spartacus 2001) – Fighting -50 kg – 12 sportivi pe categorie

- Baluta Sorin (Aquila) – Fighting -55 kg – 19 sportivi pe categorie

- Dawoud Nora (Spartacus 2001) – Fighting -63 kg – 12 sportivi pe categorie

- Buzoianu Diana (Budo Seishin) – Fighting -70 kg – 7 sportivi pe categorie

                                                                      

ACASA
WHITE TIGER BUDOKAN
restaurant
1
CONFERINTE, LUCRARI